Contact maken


Op deze pagina vindt u een korte introductie en de contactgegevens van de zorgaanbieders die in het multidisciplinaire team van OncoCareCentrum locatie Lisse werken. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met

Carolien Molenaar
0252 278090 of mail
Algera Fysiotherapie

De Oncologie fysiotherapeut geeft behandeling en advies bij specifieke fysieke klachten als gevolg van de kanker of de behandeling daarvan, zoals pijn, vermoeidheid, verminderde spierkracht, verminderd uithoudingvermogen of bewegingsbeperking in één of meerdere gewrichten. Indien nodig kan er verwezen worden naar de Oedeemfysiotherapeut, Manueeltherapeut of de Psychosomatische fysiotherapeut.

Oncologie, oedeem en psychosomatische fysiotherapie
Nassaustraat 45, 2161 RJ Lisse, 0252-278090Vivamente psychologie & coaching

Vivamente behandelt en begeleidt oncologie patiënten en diens partner en/of gezin. Het doel is o.a. psycho-educatie, behandeling van traumatische gebeurtenissen en het verbeteren van coping stijlen, dat de patiënt meer locus of control krijgt, haalbare doelen weet te stellen, en zijn huidige situatie accepteert, waardoor de patiënt het leven kan leven.

Psychologie en coaching
Oranjelaan 96, 2161 KH Lisse, 0252-250655Diëtistenpraktijk De Voedietist.

Voeding speelt een belangrijke rol bij de ondersteuning van uw behandeling en bij uw kwaliteit van leven. Voeding is een onderwerp waar veel over geschreven wordt. De Voedietist zorgt ervoor dat u weet wat voor u van toepassing is en kan u ondersteunen bij o.a. (ongewenst) gewichtsverlies of –toename, voor de opbouw van spierkracht en –massa en smaakaversie.

Lisanne Dercksen
Oranjelaan 96 B-4, 2161 KH Lisse, 088-3438478Ergotherapeut Ergozorg

De ergotherapeut kan ondersteunen en begeleiden bij vermoeidheidsklachten bij oncologische patiënten. Tijdens de behandeling zal samen met de patiënt gekeken worden naar de energieverdeling en zal gezocht worden naar een balans in de dag. De ergotherapeut biedt ook begeleiding rondom arbeidsvragen zoals het gezamenlijk opstellen van een werkhervattingsplan. Daarnaast kan een ergotherapeut o.a. ondersteunen bij (woning)aanpassing en hulpmiddelen die nodig zijn voor de zelfstandigheid.

Ergotherapie en re-intergratie, Marlou Passchier
Westeinde 94, 2211XS Noordwijkerhout, 071-3622366Podotherapeut Voetencentrum Wender

Voetzorg bij huid- en nagelaandoeningen (overmatige eeltvorming, nagelafwijkingen) en behandeling van de afwijkende stand en looppatroon als gevolg van neuropathie door chemotherapie. Daarnaast zijn veel voorkomende klachten het 'hand-voet syndroom' en fotosensitiviteit, waardoor er blaren kunnen ontstaan onder de voet.

Voetencentrum Wender
Oranjelaan 96B, 2161 KH LissePedicure Ingrid Hoogenboom

Verzorging van voeten bij nagel- en huidproblematiek als gevolg van chemotherapie. Dit in overleg met het oncologisch behandelteam en mits de situatie het toelaat. Ook kunnen wij preventieve maatregelen nemen, zodat eventuele klachten voorkomen kunnen worden.

Ingrid Hoogenboom
Oranjelaan 96, 2161 KH Lisse, 06-24189508Thuiszorg Marente

Begeleiding, voorlichting, advies, verpleging en (huishoudelijke) verzorging thuis, specialistische verpleging thuis (specialistenteam). De wijkverpleegkundige coördineert de zorg en stemt deze af met u en uw naasten.

Verpleegkundig specialist Petra van den Bogaard
06-23097964