Contact maken


Op deze pagina vindt u een korte introductie en de contactgegevens van de zorgaanbieders die in het multidisciplinaire team van OncoCareCentrum locatie Haarlem werken. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met

Marjorie Op den Velde
023 5311140 of mail
201Fysiosport

De oncologiefysiotherapeut richt zich op de behandeling van patiënten met kanker. De behandeling is niet gericht op de kanker zelf, maar op de gevolgen van deze ziekte. Kanker en de bijbehorende behandeling kunnen negatieve gevolgen hebben voor de beweging van het lichaam. Onze oncologie fysiotherapeut begeleidt (ex-)kankerpatiënten tijdens of na de behandeling van deze ziekte. Indien nodig kan er binnen de praktijk verwezen worden naar de manueel therapeut, schouderfysiotherapeut, oedeemfysiotherapeut of kaakfysiotherapeut.

Locatie Haarlem
Zijlweg 9-11, 2013 DA Haarlem, 023-5311140

Locatie Tetterode Overveen
Tetterodeweg 15, 2051 EG Overveen, 023-5311140Diëtisten praktijk

Goede voeding bij kanker helpt bij het verminderen van klachten, en een sneller herstel tijdens en na eventuele therapie. Voor een passend advies en al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Jennifer Rezek
06-26635642Diëtisten praktijk

Goede voeding bij kanker helpt bij het verminderen van klachten, en een sneller herstel tijdens en na eventuele therapie. Voor een passend advies en al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Helen Velthuizen
06-48197771Logopedie praktijk Michelle Overdorp

De logopedische zorg richt zich op begeleiding bij problemen bij voedselopname en communicatieve vaardigheden. Wanneer u problemen ervaart bij het slikken, het gebruik van uw stem, de articulatie en het ademen begeleidt de logopedist u op weg naar een passend gebruik van deze belangrijke functies.

Logopedie-Stemtherapie
Valckenhoeflaan 45, 2071 RS Santpoort-Noord, 023-5385675Ergotherapeut Zorgbalans

Ergotherapie kan op verschillende momenten meerwaarde hebben. Tijdens de acute en herstel fase adviseren en regelen we hulpmiddelen en woningaanpassingen om veilig of zelfstandig thuis blijven te ondersteunen. Ook geven we coaching over energieverdeling en dagindeling bij vermoeidheidsklachten. Tijdens de palliatieve en terminale fase regelen we hulpmiddelen en aanpassingen gericht op comfortabel liggen en zitten en zo lang mogelijk veilig of zelfstandig functioneren.

Ergotherapeut ErgoThuis
023-8918918, 06-27847230Oncologie Zorgbalans

Kanker roept veel vragen op en zeker als u behandeld wordt. Wat mag u nog doen en wat kunt u beter even laten? Hoe houdt u uw leven zo goed mogelijk op orde? En hoe gaat u om met de emoties die bij u naar voren komen? Wat brengt uw ziekte nog meer mee aan praktische gevolgen? En wat voor effecten hebben de gebruikte medicijnen? Kan de pijnbestrijding misschien beter, en de misselijkheid, kan dat ook minder? Is het contact met familie niet meer zo goed als u zou wensen?

Welke hulp het beste is, hangt van veel zaken af. En dat verschilt per persoon. Welke vragen u ook hebt, de oncologieverpleegkundigen van Zorgbalans biedt de hulp waar u en uw naasten behoefte aan hebben. Voor, tijdens en na de behandeling.

Ondersteuning thuis op maat
023-8918918Caroline Dorr

Ik ben gezondheidszorgpsycholoog en gespecialiseerd in psychologische (na)zorg bij kanker. Mensen komen met uiteenlopende klachten bij mij. Veel mensen ervaren angst, verdriet en somberheid. Sommigen ervaren existentiële klachten. Hoe kan ik zin geven aan mijn leven met kanker? Hoe ga ik om met de confrontatie met sterfelijkheid? Ook komen mensen bij mij omdat ze moeite hebben met keuzes die ze moeten maken in het behandelproces. Of omdat de communicatie met de partner of kinderen ingewikkeld is.
In de behandeling maak ik gebruik van cognitieve gedragstherapie, Mindfulness, Emdr en clientgerichte therapie.
Mensen kunnen bij mij terecht ongeacht in welke fase van de ziekte zij zich bevinden. Tevens zie ik naasten van mensen met kanker. De behandeling wordt vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering.

Praktijk voor psycho-oncologische zorg
06-42136401
info@carolinedorr.nlVoor psychologische zorg werken we samen met verschillende hulpverleners. U kunt contact opnemen met Marjorie op den Velde via 023 5311140 om samen met haar te bekijken welke hulpverlener het beste bij uw hulpvraag past.